Шева ще живий, Або матч Україна - Швеція 2:1

Дивитися Євро 2012 для мене ледь не справа честі. Особливо, якщо йдеться про матчі Євро на українських стадіонах.
Ясна річ, протистояння Україна — Швеція, чекала довго й навіть підготувалися. Родичі замовили столик в одному з пив-барів. Згодом виявилося, що ліцензії на трансляцію у них не було, тому дивилися канал Футбол, який сніжив. Знайомі розповідали, що на площі Філармонії, якість не краща… У п'ятницю піду в май краще кафе, як ото кажуть на Буковині ;)
Пресинг, атака, гольові моменти… змісту їх розписувати нема, тим паче, тоді коли вже всі все знають
Шева ЗАБИВ!
Десь в цей момент, хтось із вболівальників закричав: «Ура, Шева ще живий!». І справді, ж и в и й
Через кілька хвилин капітан української збірної довів це ще раз! Обидва рази головою.
Буковинські вболівальники підтримували національну збірну з пивом у руках, дехто був замотаний у шалики з футбольною символікою, дехто з прапорами в руках, а хтось, розмалював обличчя… Але так вболівальники роблять завжди. А ось, щоб опісля всі встали із-за столиків й заспівали гімн України, я бачила вперше.
І це було не п«яне мугикання…
Може українцям для воз»єднання та процвітання просто потрібна збірна, яка б обіграла Німеччину разом із Бразилією вкупі?
Після закінчення матчу з рахунком 2:1, на вулицях Чернівців ще довго «бібікали» всі авто, з них висувалися вболівальники, які несамовито раділи з перемоги нашої збірної. Вочевидь, навіть найзатячіші фанати не вірили в те, що збірна України на таке здатна ;)
Фото uafan.net

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте